Bingocams

Bingocams is het nieuwste online bingo spel van dit moment! Vindt je het leuk om online te spelen en ben je gek op bingo, dan ben je bij ons bij het juiste adres! Het is een nieuwe traditie om met je webcam bingo te spelen, zodat je het gevoel krijgt dat je er ook echt aanwezig bent. Op deze manier is het natuurlijk heel erg leuk om met meerdere spelers tegelijk te spelen en dat je met elkaar kunt webcammen, chatten en elkaar kunt zien tijdens winmomenten. Het spelen van bingo is vanaf nu nooit meer hetzelfde, probeer het nu en u zult zien dat er veel plezier aan te beleven is!

KLIK HIER OM DIRECT BIJ BINGOCAMS TE SPELEN!

Meld je nu aan en je krijgt direct 5 euro van ons! Bingocams kun je met een computer en internet al spelen. Je surft naar de website en maakt hier een account aan. Dit is zo gepiept, want je hoeft niet veel gegevens in te vullen. Je kiest een eigen identieke naam, ook wel bekend als username of nickname , en wachtwoord, vervolgens stort je wat geld op je account, en je bent helemaal klaar om te spelen.

Om het bingo spel te leren en om te zien hoe het nu allemaal in zijn werking gaat, kun je gratis mee spelen met een registratiebonus nadat je een account hebt aangemaakt bij Bingocams. Alle nieuw geregistreerde leden ontvangen direct een inschrijfbonus van 5 euro in hun account. Let er wel op dat je dit als bonus krijgt en niet als echt geld. Dit wil zeggen dat het niet uitbetaald kan worden, maar juist als speelgeld dient. Wel is het zo dat je bonussen kunt omzetten naar echt geld door aan de inzetvereisten te voldoen. Later volgt meer uitleg over deze bonusvoorwaarden.

Het gratis meespelen is erg handig om de manier van het spelen en de site te leren kennen, hierdoor vergroot jij je kennis van het online bingo spel. Denk jij dat je deze kennis hebt en kans maakt om geld te verdienen, dan kun je ook direct gaan spelen voor echt geld en kans maken op waanzinnige jackpots. Hiervoor is het nodig geld te storten op je account, dit gaat makkelijk maar vooral veilig. Omdat het erg belangrijk is dat je betalingen ook worden bijgeschreven op je account, maken ze bij deze aanbieder gebruik van een beveiligde verbinding voor uw betalingen. Wanneer je een geld bedrag wint en uit wil laten betalen, dan is het zo dat dat je uitbetalingsverzoek meestal binnen 24 uur wordt behandeld en het geld op jou bankrekening wordt overgemaakt.

Bonussen die Bingocams heeft:

Hieronder is een volledige lijst van alle soorten en typen bonussen en acties die je als lid van Bingocams kunt gebruiken om extra speelgeld te verdienen. Alle bonussen en promoties zullen in het vervolg uitzonderlijk worden besproken zodat je een idee krijgt van hoe het werkt en welke voorwaarden in acht dienen te worden genomen:

  • €5,- Inschrijfbonus
  • 200% Welkomstbonus
  • 50% Stortingsbonus
  • Statusbonus
  • Bouncing bonus
  • 15% Extra met je Live Win Moment
  • Win €1000,- met je Live Win Moment
  • Special Events Bonus
  • Stortingsbonussen via nieuwsbrief aan leden
  • Gratis bonussen zonder storting via nieuwsbrief

€5,- Gratis bonus na inschrijving

Wanneer jij je voor het eerst hebt ingeschreven en de registratie bij Bingocams voltooid is, krijg je direct 5 euro bonus toegevoegd aan je account. Zoals gezegd is dit geheel gratis en hoef je geen eigen geld te storten. De inschrijfbonus geldt voor alle nieuwe leden en fungeert als een welkomstgeschenk die je kunt gebruiken om deze bingoaanbieder uit te proberen. De inschrijfbonus is aan enkele voorwaarden verbonden. Allereerst is het zo dat je dit bedrag niet kunt laten uitbetalen, tenminste niet per direct. Om de inschrijfbonus van 5 euro en eventueel daarmee gewonnen bedragen om te zetten naar echt geld moet je aan inzetvereisten voldoen. De inzetvoorwaarde, ook wel bekend als ‘wagering requirement’, voor de inschrijfbonus is 10 keer het totaal bonus bedrag. Met andere woorden: spelers die de inschrijfbonus gebruiken moeten in totaal: 10 x €5 = €50 aan bingokaarten kopen met het bonussaldo. Zodra je een totaal van €50 aan bonusgeld hebt gebruik om bingokaarten te kopen zal je bonussaldo in zijn geheel worden omgezet naar echt geld. Het bedrag zal nu zichtbaar zijn in de ‘balance’ meter in plaats van de ‘bonus’ meter. Dit is overigens heel handig bij Bingocams. Bovenin de website zie je dus gemakkelijk hoe veel je aan echt geld hebt en aan bonus. Zo kan je gemakkelijk een onderscheid maken tussen echt geld en bonussen.

200% Welkomstbonus tot maximaal € 100,-

De welkomstbonus geldt voor de allereerste keer dat jij geld stort op je account bij Bingocams. Indien je gebruik maakt van deze bonus, en we raden je altijd aan om het te gebruiken. dan ontvang je direct bovenop je eigen storting een bonus van 200%. Je storting wordt dus verdriedubbeld. De maximum bonus die je kunt ontvangen is 100 euro. Om alles uit deze bonus te halen moet je dus een storting van 50 euro doen. In dat geval gebruik je de welkomstbonus tot de volle lengte. Je totaalsaldo is dan 150 euro. 50 euro op je ‘balance’ (saldo) meter en 100 euro op je bonus meter. Ook hier geldt dat de bonus die je ontvangt niet direct uitbetaald kan worden. Je eigen geld, dat zichtbaar is in de balanssaldo, kun je wel altijd laten uitbetalen, maar je bonussaldo niet. Om je bonus om te zetten naar echt geld, moet je het totaal bonusbedrag 6 keer ingezet hebben. Als je besluit om de welkomstbonus te claimen en dus een eerste storting doet van 50 euro, dan krijg je 100 euro extra als bonus. De bonus wordt omgezet in echt geld zodra je in totaal 600 euro aan bingokaarten hebt gekocht.

50% Stortingsbonus tot maximaal €125,-

Een stortingsbonus ontvang je als een extra bonus op eventuele vervolginkopen. Na het storten ontvang je een bonus dat kan oplopen tot maximaal 125 euro, afhankelijk van de hoogte van je storting. Hoe hoger je stort hoe hoger je bonus zal zijn. Om maximaal gebruik te maken van deze vervolgbonus moet je dus een storting te doen van 250 euro. Als je besluit om een vervolgstorting te doen bij Bingocams, denk er dan aan dat je 50% van je storting in bonussen kan krijgen bovenop je eigen geld. Het wordt altijd aangeraden om hier gebruik van te maken. Ook hier geldt dat het bonusbedrag in totaal 6 keer moet worden ingezet voordat het omgezet wordt naar cash geld. Anders dan de inschrijf- en welkomstbonus moet je bij deze type actie gebruik maken van een bonuscode. Deze krijg je meestal in een email toegestuurd. Bij het doen van een storting is er altijd een vakje waar je een code kunt invullen. Knip en plak de code die je hebt ontvangen in dit veld bij het doen van je storting en Bingocams zal direct na het afronden je bonusbedrag toevoegen aan je account.

Status Bonussen tot maar liefst €20.000,-

De statusbonussen bij Bingocams zijn een leuke bijkomstigheid voor trouwe leden. Vanaf het begin dat jij je aanmeldt bij Bingocams en gaat spelen verzamel je punten, de zogenaamde statuspunten. Iedere keer dat je een mijlpaal bereikt met betrekking tot je totaal aan statuspunten, krijg je van Bingocams een bepaald bedrag aan bonus zonder dat je daarvoor een storting hoeft te doen. Alle leden beginnen met een ‘Brons 1’ status (0 tot 100 punten). De eerste mijlpaal wordt bereikt bij 101 punten, namelijk ‘Brons 2’. Zodra je de volgende status bereikt krijg je willekeurig een bonus van tussen de 25 en 100 euro. Bij ‘Brons 3’ ligt de bonus al ergens tussen de 25 en 150 euro. Er zijn in totaal 19 verschillende statussen te bereiken. ‘Diamond 5’ is de allerhoogste niveau. Zodra je dit bereikt, dan ben je simpelweg een van Bingocams VIP. En dat laat Bingocams ook direct merken, want je krijgt dan meteen een bonus tussen de 2000 en 20.000 euro. Enorm! Je vraagt je natuurlijk af hoe je statuspunten kunt verdienen. Dit is eigenlijk heel simpel. Voor bepaalde winlijnen krijg je automatisch statuspunten toegekend. Voor 1 winlijn krijg je bijvoorbeeld één punt. Voor 2 winlijnen krijg je twee statuspunten. Voor een volle bingokaart krijg je 5 punten.

Bouncing Bonus

De Bouncing Bonus is een extra spel, iedereen die meespeelt kan geloot worden vanuit een bingokamer voor de Bouncing Bonus. Deze bonus werkt net zoals een loterij, wanneer je met een bingokaart meespeelt dan maak je kans om ingeloot te worden. Zodra je ingeloot wordt, dan zul je dit al snel merken. Er verschijnt namelijk een extra venster waarin een bingobal rondstuitert. De bedoeling is dat je de bingobal vangt door erop te klikken. Lukt dit, dan wordt de bonus aan je account toegevoegd. Zie hieronder een introductievideo over de Bouncing Bonus.

15% Extra met je Live Win Moment

Je Live Win Moment is natuurlijk het moment dat je met een volle kaart wint, en met een geactiveerde webcam wordt dit moment vastgelegd en aan iedereen getoond. Spelers krijgen de keuze of ze het Live Win Moment mogen laten gebruiken voor promotie-doeleinden. Je ontvangt dan 15% van de pot van de volle kaart op je bonus- of saldometer, afhankelijk van de door jou gekochte kaarten.

Win €1000,- met je Live Win Moment

Elke maand kiest Bingocams de allerleukste en creatieve Live Win Moment uit als winnaar van de €1000,- echt geldbedrag. Direct toegevoegd aan je saldometer! Daarnaast kiest Bingocams nog eens 2 winnaars van de extra €500 CASH-prijzen!

Special Events Bonus

Wekelijks en maandelijks organiseert Bingocams speciale evenementen. Chattoernooien en grote maandelijkse evenementen die vaak gekoppeld zijn aan feestdagen of aan speciale gebeurtenissen. Hiermee zijn natuurlijk mooie prijzen mee te winnen, het zorgt voor meer spelplezier, diversiteit en gezelligheid! Ook kun je op dergelijke dagen gebruiken maken van speciale stortingsbonussen. Altijd gebruik van maken dus! Meer informatie wordt toegestuurd naar je geregistreerde email adres.

Bonussen via de nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief zijn er natuurlijk elke week acties om verschillende bonussen te krijgen. Bonuscodes kan een gratis 2 of 5 euro bonus zijn of een stortingsbonus, waarbij je dan een bonus ontvangt wanneer je opwaardeert. Houd je mail in de gaten voor de nieuwsbrief van Bingocams met de speciale bonuscodes en het laatste nieuws!

Selecteer een kamer bij Bingocams

Bij Bingocams zijn er verschillende kamers opgedeeld welke verschillen in bedrag per bingokaart. Je kunt dus het beste aan de hand van jouw budget een kamer kiezen die het best bij jou past. Je kunt de kamers bekijken, je kunt zien wie er meespeelt in de kamers. Let wel op, waar veel mensen meespelen in een kamer zijn dan ook grotere prijzen te winnen. Hier tegenover staat dat waar meer spelers in een kamer zitten, minder kans is om te winnen. Maar waar minder spelers zijn en meer kans is om te winnen zijn de prijzen die je kunt winnen ook lager. Dit is een kwestie van afwegen dus. Je kunt ook een kamer kiezen waarbij jij op het eerste gezicht prettig bij voelt en het klikt met de spelers. Er zijn natuurlijk altijd momenten waar sommige spelers geen goed gedrag vertonen, probeer je hieraan niet te ergeren. De chatmaster zal alles nauwlettend in de gaten houden, die uitspattingen direct de kop in drukken en ervoor zorgen dat alles netjes blijft verlopen. Doordat je je webcam gebruikt en in contact staat met je medespelers ben je ook echt aanwezig in de speelkamer bij Bingocams. Wat ook vaak gebeurd is dat vrienden en kennissen zich treffen in een kamer bij Bingocams en op deze manier samen in een kamer gaan spelen, zoals dat thuis ook kan. Op deze manier zien veel spelers het als een spannend en gezellig tijdverdrijf. Ook zijn er natuurlijk mensen die gebonden zijn aan huis door ziekte, handicap of gewoon graag in hun vertrouwde omgeving willen zijn.

Win een JACKPOT

Er zijn 2 verschillende progressieve Jackpots te winnen bij Bingocams. Dit zijn de Progressieve Room Jackpot en de Progressieve Big Bang Jackpot. De Big Bang Jackpot is het hoogst en staat meestal op meer dan €30.000,-. Deze Jackpot geld voor alle speelkamers. Dit is natuurlijk wat we allemaal willen winnen. Wanneer deze gewonnen wordt, wordt dit bedrag voor alle kamers terug gezet naar het basis bedrag. Het winnen van deze Jackpot is gemakkelijk, omdat het niet zo vaak wordt gewonnen zal de Jackpot hoog blijven staan en alsmaar blijven stijgen totdat het gewonnen is. Je kunt deze Jackpot alleen winnen wanneer je een volle kaart hebt terwijl er 32 ballen of minder zijn afgeroepen.

De Room Jackpot is een andere progressieve jackpot van Bingocams. Elke kamer heeft een eigen Room Jackpot. Deze kan gewonnen worden als je een full house wint, terwijl er 40 ballen of minder getrokken zijn. Deze Jackpot zal ook vaker gewonnen kunnen worden dan de Big Bang Jackpot. Daarentegen loopt deze Jackpot ook minder hoog op. Dit is natuurlijk ook een fantastische manier om een grote prijs te winnen, en dat voor maar 1 bingokaart!

Be the first to comment on "Bingocams"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*