Bingocams

bingocams

Bingocams is het nieuwste online bingo spel van dit moment! Vindt je het leuk om online te spelen en ben je gek op bingo, dan ben je bij ons bij het juiste adres! Het is een nieuwe traditie om met je webcam bingo te spelen, zodat je het gevoel krijgt dat je er ook echt aanwezig bent. Op deze manier is het natuurlijk heel erg leuk om met meerdere spelers tegenlijk te spelen en dat je met elkaar kunt cammen, chatten en elkaar te zien. Het bingo spelen is vanaf nu nooit meer hezelfde, probeer het nu en u zult zien dat het een leuk spelletje is.

Meld je nu aan en je krijgt direct 5 Euro van ons! Bingocams kun je met een computer en internet al spelen. Je surft naar de website, je maakt hier een account aan. Dit is zo gepiept, want je hoeft niet veel gegevens in te vullen. Je kiest een eigen identieke naam en wavhtwoord, je stort wat geld op je account, en je bent helemaal klaar om te spelen.

Om het bingo spel te leren, kun je gratis mee spelen. Let op: dit houd in dat je geen geld bedragen kunt winnen. Het gratis meespelen is erg handig om de manier van het spelen en de site te leren kennen, hiermee vergroot jij je kennis van het online bingo spel. Denk jij dat je deze kennis hebt en kans maakt om geld te verdienen, kun je gaan spelen voor het echte werk, spelen voor geld en kans maken op die jackpot. Hiervoor is het nodig geld te storten op je account, dit gaat makkelijk maar vooral veilig. Omdat het erg belangrijk is dat je betalingen ook worden bijgeschreven op je account, maken wij gebruik van een beveiligde verbinding voor uw betalingen. Wanneer je een geld berdrag wint en uit wil laten betalen, kunnen wij op jouw verzoek meestal binnen 24 uur het geld op jou bankrekening over maken.

bingocams-promo

Bonussen

– €5,- Inschrijfgeld
– 200% Welkomstbonus
– 50% Stortings Bonus
– Statusbonus
– Bouncingbonus
– 15% Extra met je Live Win Moment
– Win €1000,- met je Live Win Moment
– Special Events
– Bonussen via de nieuwsbrief

€5,- Gratis bij inschrijven

Wanneer jij je hebt ingeschreven en de registratie voltooid is, krijg je van ons dirtect 5 Euro toegevoegd aan je account. Geheel gratis, je hoeft alleen in te schrijven en je verdiend al 5 euro.

200% Welkomstbonus tot max. € 100,-

Deze bonus geld voor de eerste keer dat jij geld stort, en je ontvangt direct een 200% welkomstbonus tot maximaal €100,- bonus. Bij een storting van bijvoorbeeld €50,- krijg je er €100,- bij gestort. €50,- op je saldometer + €100,- op bonusmeter totaal €150,-

50% Stortingsbonus tot max. €125,-

Via de nieuwsbrief van Bingocams krijg je elke week de kans op stortingsbonussen. Wanneer je via deze mail gebruik maakt van een stortingsbonus ontvang je een extra bonus. Na het storten ontvang je een bonus dat kan oplopen tot €125. Hoe hoger je stort hoe hoger je bonus zal zijn. Dus hou je mail in de gaten voor de Bingocams nieuwwsbrief.

Status Bonussen tot maar liefst €20.000,-

Voor al onze trouwe spelers hebben we ook een extra bonus bij Bingocams. Door het veel spelen, en het winnen van volle kaarten, ontvang je spelerstatus punten. Hiermee kun je in een hoger niveau komen. Elke speler is ingedeeld in een niveau, wanneer je een niveau omhoog gaat, ontvang je een mystery bonus die kan oplopen tot €20.000,-.

Bouncing Bonus

De Bouncing Bonus is een extra spel, iedereen die meespeeld kan geloot worden vanuit een bingokamer. Deze bonus werkt net zoals een loterij, wanneer je met een bingokaart mee speeld dat gekocht is met de saldometer maakt je hier kans op. Als je met meerdere kaarten speeld, maak je een grotere kans om geselecteerd te worden.

15% Extra met je Live Win Moment

Je Live Win Moment is natuurlijk het moment dat je met een volle kaart wint, en met een geactiveerde webcam wordt dit moment vast gelegt en aan iedereen getoond. Omdat wij het leuk vinden, als onze spelers wanneer ze gewonnen hebben juichen. Dan krijg je de keuze of wij dit Live Win Moment mogen gebruiken voor promotie-doeleinden. Je ontvangt dan 15% van de pot van de volle kaart op je bonus- of saldometer, afhankelijk van de door jou gekochte kaarten.

Win €1000,- met je Live Win Moment

Elke maand kiezen wij de allerleukste en creatieve Live Win Moment uit als winnaar van de €1000,- CASH toegevoegd aan je saldometer!
Daarnaast kiest Bingocams nog eens 2 winnaars van de extra €500 CASH-prijzen!

Special Events

Wekelijks en maandelijks organiseerd Bingocams speciale evenementen. Chattoernooien en grote maandelijkse evenementen die vaak gekoppeld zijn aan feestdagen of aan speciale gebeurtenissen. Hiermee zijn natuurlijk mooie prijzen mee te winnen, het zorgt voor meer spelplezier, diversiteit en gezelligheid!

Bonussen via de nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief zijn er natuurlijk elke week acties om verschillende bonussen te krijgen. Bonuscodes kan een gratis €2,- bonus zijn of een stortingsbonus, waarbij je dan een bonus ontvangt wanneer je opwaardeert. Houd je mail in de gaten voor de nieuwsbrief van Bingocams met de speciale bonussen en het laatste nieuws!

Selecteer een kamer bij Bingocams

Bij Bingocams zijn er verschillende kamers opgedeeld, de kamers verschillen van inleg in Euro’s. Je kunt dus het beste aan de hand van jouw budget een kamer kiezen die het best bij jou past. Je kunt de kamers bekijken, je kunt zien wie er meespeelt in de kamers. Let wel op, waar veel mensen meespelen in een kamer zijn dan ook grotere prijzen te winnen. Hier tegenover staat dat waar meer spelers in een kamer zitten, minder kans is om te winnen. Maar waar minder spelers zijn en meer kans is om te winnen zijn de prijzen die je kunt winnen ook lager. Dit is een kwestie van afwegen dus. Je kunt ook een kamer kiezen waarbij jij op het eerste gezicht prettig bij voelt en het klikt met de spelers. Er zijn natuurlijk altijd momenten waar sommige spelers geen goed gedrach vertonen, probeer je hieraan niet te ergeren. De chatmaster zal alles nauwlettend in de gaten houden, die uitspattingen direct de kop in drukt, en die zorgt dat alles netjes blijft verlopen. Doordat je je webcam gebruikt en in contact staat met je medespelers, ben je ook echt aanwezig in de speelkamer bij Bingocams. Wat ook vaak gebeurd is dat vrienden en kennisen zich treffen in een kamer bij Bingocmas en op deze manier samen in een kamer gaan spelen, zoals dat thuis ook kan. Op deze manier zien veel spelers het als een spannend en gezellig tijdverdrijf. Ook zijn er natuurlijk mensen die gebonden zijn in huis, door ziekte, handicap, of gewoon graag in hun vertrouwde omgeving willen zijn. Bied Bingocams de mogelijkheid om toch nog sociale contacten te hebben, en tegelijkertijd bezig zijn met een lekker ontspannen potje Bingocams.

Win een JACKPOT

Er zijn 2 verschillende progressive Jackpots te winnen bij Bingocams. We hebben de Progressive Room Jackpot en de Progressive Big Bang Jackpot.
De Big Bang Jackpot staat op dit moment op meer dan €30.000,-. Deze Jackpot geld voor alle speelkamers. Dit is natuurlijk wat we allemaal willen winnen. Wanneer deze gewonnen wordt, wordt dit bedrag voor alle kamers terug gezet naar het basis bedrag. Het winnen van deze Jackpot is gemakkelijk, omdat het niet zo vaak wordt gewonnen zal de Jackpotprijs hoog blijven staan en blijven stijgen totdat het gewonnen is. Je kunt deze Jackpot alleen winnen wanneer je een volle kaart hebt, terwijl er 32 ballen of minder zijn afgeroepen.

De Room Jackpot is een ander progressive jackpot van Bingocams. Elke kamer heeft een eigen Room Jackpot. Deze kan gewonnen worden als je een full house wint, terwijl er 40 ballen of minder getrokken zijn. Deze Jackpot zal ook vaker gewonnen kunnen worden dan de Big Bang Jackpot. Daarentegen loopt deze Jackpot ook minder hoog op. Dit is natuurlijk ook een fantastische manier om een grote prijs te winnen, en dat voor maar 1 bingokaart!